ליצירת קשר
whatsapp
לימודי הייטק ב-INT LIVE
טלפון

5 תפקידים בהייטק שכדאי להכיר

INT College

אין זה סוד שמדינת ישראל היא מעצמת הייטק, ואם תיכנסו לאתר דרושים ימתינו לכם מאות משרות לוהטות שרק מחפשות טאלנטים שיאיישו אותן. התנאים, היוקרה, האתגרים, המשרדים הנוצצים וכמובן גם השכר הגבוה, מסבירים למה צעירים חולמים לדרוס רגל בעולם ההייטק המאתגר והמתגמל.

אלו הם חמשת התפקידים בהייטק הכי מבוקשים:

  1. מתכנת Full Stack
    Full Stack הוא בהחלט אחד התחומים הלוהטים בהייטק, העוסק בפיתוח ממשקים ואתרי אינטרנט. מתכנת Full Stack יהנה מסביבת עבודה הכוללת אפיון ותכנון ממשקים, וזאת עוד משלבי הפיתוח הראשונים ועד לסיום, החל מצד שרת (Back End) ועד צד לקוח (Front End).
    מתכנת Full Stack עובד עם מספר שפות קוד: MySQL ,JavaScript, .NET Core ,C# ,React MongoDB ,Angular ,Node. js, VUE.Js ועוד.

כמה מרוויח מתכנת Full Stack?

ג'וניור– 16-17 אלף שקלים. סניור – 31-34 אלף שקלים ויותר.

רוצים להיות מפתחי Full Stack? למידע על קורס Full Stack לחצו כאן!

  1. איש DevOps
    תחום DevOps הוא מהמבוקשים בעולם ההייטק, ולא בכדי. תפקידו מאתגר מאוד, כיוון שהוא נוגע במגוון רחב של תוכנות וממשקים, מה שבטוח במסגרת התפקיד לומדים עוד ועוד תוכנות עד שהופכים להיות מאסטרים במגוון רחב של שפות קוד וממשקים. בין היתר, תפקידו של איש DevOps לבנות כלים התומכים במערכות השונות בארגונים ולדאוג באופן שוטף 'לבריאות' המערכות.
    איש DevOps עובד עם מגוון רחב של ממשקים כדוגמת: Linux, Python, Git/GitHub, AWS CI/CD, וירטואליזיציה וסביבות Cloud, Docker ועוד.

כמה מרוויח מומחה DevOps?

ג'וניור 22-27 אלף שקלים בחודש, סניור 35-37 אלף שקלים ובמשרות ניהוליות 42 אלף שקלים יותר.

רוצים להיות מומחי Devops? למידע על קורס Devops לחצו כאן!

  1. מיישם סייבר
    תחום הסייבר מתפתח בקצב מסחרר, הרי כולם כבר יודעים שמתקפות סייבר הן המלחמה השקטה בעולם העסקי והציבורי. פריצות אבטחה עלולות לגרום לנזקים עצומים לארגונים, ולכן מומחי סייבר מבוקשים מאוד בתעשייה במגוון רחב של תחומים. לצד הביקוש, מדובר על תפקיד מלא באקשן וכולל ניסיונות פריצה מבוקרים למגוון ממשקים ופיתוח כלים למניעת פרצות אבטחה.

כמה מרוויח מומחה סייבר?

ג'וניור– 10-13 אלף שקלים, סניור – 27-30 אלף שקלים ויותר. במשרות ניהוליות אפשר להגיע ל 40 אלף שקלים ויותר.

רוצים להיות מיישמי סייבר? למידע על קורס סייבר לחצו כאן!

  1. מומחה SAP
    SAP היא חברת תוכנה בינלאומית שפיתחה מערכת לניהול מידע בארגונים וחברות בכל סדר גודל, כאשר הניהול מתבצע דרך מערכות ERP. המערכת של חברת SAP נחשבת למורכבת מאוד, ולכן תפקידו של מומחה SAP מאתגר מאוד ועליו להתאים לארגון בו הוא עובד מודולים וכלים לניהול שוטף, כמו גם לפתור תקלות ולפתח גרסאות התומכות במערכת. בין היתר, למערכת SAP מודולים פיננסים וחשבונאים, לוגיסטיים, משותפים ומוצרים משלימים נוספים.

כמה מרוויח מומחה SAP?

15-20 אלף שקלים, תלוי בניסיונו של המיישם, אך בתפקידים ניהוליים ניתן להגיע לשכר של 30 אלף שקלים ויותר.

רוצים להיות מומחי SAP? למידע על קורס SAP לחצו כאן!

  1. בודק תוכנה – QA
    עם התפתחות עולם התוכנה ופיתוח הטכנולוגיות והממשקים, עלה הביקוש גם לבודקי תוכנה שתפקידם לפתור באגים ולבצע בקרת איכות למגוון רחב של תוכנות, אפליקציות וממשקים. תפקידם של בודקי תוכנה לבצע בקרת איכות גם רגע לפני שהם יוצאים לאוויר, וגם לאחר מכן כדי להבטיח את תקינות המערכות. תפקידו של בודק תוכנה QA קריטי וחשוב מאוד בתהליך פיתוח תוכנה, ולכן הוא מעורב כבר בתהליך האפיון והפיתוח של המערכות השונות. כמובן שבודק תוכנה עושה שימוש בטכנולוגיות ושפות קוד הנמצאות בשיא הטכנולוגיה, כך שאתגר לא חסר בתפקיד.

כמה מרוויח בודק תוכנה?

ג'וניור– 7-10 אלף שקלים, סניור – 25-28 אלף שקלים. בתפקידים ניהוליים ניתן להגיע לשכר של 35-40 אלף שקלים ויותר.

הקורסים של המקצועות הכי מבוקשים בהייטק ממתינים לכם ממש כאן!
במכללת INT תיהנו ממגוון רחב של קורסים המכינים את המועמדים לתפקידם הראשון בהייטק, עם ביצוע פרויקט גמר המשמש כניסיון לכל דבר! כלל המרצים מגיעים מלב התעשייה ומלמדים בפועל מה צריך היום כדי לדעת את המחר!
לצפייה בקורסים >>>

לקביעת שיחת ייעוץ חינם

    שיחה עם נציג

    דילוג לתוכן